Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Vremea se mentine calda si maine

In tara, vremea se va menţine caldă în cea mai mare parte a ţării, chiar deosebit de caldă în regiunile intracarpatice, precum şi în zonele deluroase şi montane. Astfel, temperaturile maxime vor avea valori de la 3…4 grade în zonele cu ceaţă persistentă din Moldova până la 19…20 de grade în dealurile Crişanei şi ale Banatului.

Ziua, cerul va fi variabil, exceptând zonele joase din est şi sud-est, unde local vor persista norii joşi şi pe alocuri ceaţa asociată trecător cu burniţă. Seara şi mai ales noaptea, cerul se va înnora în majoritatea regiunilor şi va ploua slab local în jumătatea de vest a ţării şi izolat în rest. Totodată, ceaţa va continua să fie prezentă în zonele joase din Moldova, Muntenia şi vestul Dobrogei şi pe arii restrânse va fi asociată cu burniţă.
Vor fi condiţii de polei.

Spre dimineaţă, pe crestele montane cele mai înalte precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificări la munte, dar şi în vest şi pe litoral.
Minimele termice se vor încadra între -5 grade în depresiuni şi 8 grade în sudul litoralului.

In capitala, vremea va fi în continuare caldă pentru această dată. Cerul va avea înnorări, iar dimineaţa şi din nou noaptea se va semnala ceaţă şi vor fi condiţii de burniţă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 0…2 grade.

Comments

comments